Despre Samuel Mobilier

Am dori sa ne prezentam pentru ca ne dorim sa descoperim impreuna cum iti putem fi de folos.
Suntem Samuel Mobilier , companie romaneasca infiintata in 1994 si detinem o vasta experienta inprelucrarea lemnului si realizarea de mobilier, atat tapisat cat si netapisat.

Ne focalizam in mare parte pe deservirea pietei locale, dar realizam proiecte atat la nivel national cat si international. Mobilierul nostru se bucura de apreciere datorita designului deosebit si a calitatii remarcabile ce rezulta in urma utilizarii materialelor de ultima generatie.

Dupa 25 de ani de experienta in domeniul mobilierului personalizat, Samuel Mobilier este capabil sa acopere o gama foarte larga de produse si servicii din domeniu.

- Realizam releveul cu instrumente profesionale de masurat
- Proiectam utilizand softuri 3D
- Executam mobilierul cu ajutorul propriei linii integrate de productie, dotata cu utilaje de ultima generatie, ce incorporeaza doar tehnologie CNC
- Aamblam corpurile de mobilier astfel incat acestea sa fie foarte robust
- Verificamcalitatea mobilierului
- Transportam produsele catre client, impachetate si infoliate
- Instalam mobilierul prin intermediul echipelor de montaj calificate.


Producem mobilier personalizat, acoperind o gama variate de materiale si solutii.
In prezent, oferim urmatoarele tipuri de produse: Bucatarii, Livinguri, Dormitoare, Mobilier pentru Hol, Canapele, Fotolii, Saltele, Draperii si perdele, Paturi integral tapitate sau partial tapitate, Mobilier pentru spatii comerciale, Mobilier pentru hoteluri, pensiuni si spatii de cazare, Mobilier pentru restaurante, Mobilier pentru laboratoare.

Ne concentram constant pe imbunatatirea portofoliului de produse si servicii pentru unitatile de cazare de tip hotelier. Portofoliul nostru contine proiecte precum „Hotel New Hotel Egreta ****” – Dunavat, Delta Dunarii, „Hotel Piemonte****” - Predeal, Pensiunea Iara – Ilgani, Delta Dunarii, Pensiunea Blue House, Murighiol Delta Dunarii.

Închideți

Coș

Nu ai niciun produs în coș.